Wiser Oy lyhyesti


Wiser Oy on perustettu vuonna 1986 Viljo Järvenpään toimesta – hänen palveltuaan yli 20 vuotta metalliteollisuudessa. Hän on metallurgian diplomi-insinööri, joka on erikoistunut konetekniikkaan ja kemiaan. Ennen kaikkea hän on intohimoinen tutkija ja keksijä, jolla on nimissään enemmän kuin 100 erilaista patenttia.

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja tuottavuuden kasvattamiseen, työskentelyolosuhteiden parantamiseen ja ympäristöpäästöjen hallitsemiseen. Meillä on kansainvälisesti patentoituja ratkaisuja vesien käsittelyyn, poltto- ja räjähdyskaasujen, sekä louhinta- ja murskauspölyjen pesuun. Patentoimamme teknologiat ovat huoltovapaita, toimintavarmoja ja kuluttavat vähän energiaa.

 

Engineering on olennainen osa tarjoamiamme palveluja ja osaamista. Kokonaisvaltainen lähestymistapa luo mielestämme edellytykset kiristyvien ympäristöehtojen täyttämiseen ja taloudellisen tuloksen saavuttamiseen. Tarjoamme kokonaisvastuuperiaatteella prosessi-suunnittelua, laitteiden valmistusta, asennusvalvontaa, operointi- ja huoltokoulutusta, käyttöönotto-palveluja ja takuuaikaa.

 

Wiser Oy:n on vuodesta 2005 omistanut lahtelainen Paanasen perhe. Wiser Oy:n hallituksen puheenjohtajana on Jalo Paananen ja jäsenenä on FT Mari Pantsar-Kallio sekä Elmar Paananen. Uuden omistuspohjan myötä Wiser Oy on voimakkaassa kasvuhakuisessa vaiheessa. Vuoden  2007 liikevaihto kaksinkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna ylittäen 2 milj. euroa.